Sponsoring

SolarAid in Zambia

Verlichting op zonne-energie

SolarAid in Zambia

Atama Solar Energy steunt het project van SolarAid in Afrika om scholen te voorzien van licht op basis van zonne-energie. Samen met het Duitse SolarRoof, Kingspan Solar, Yingli Solar en Atama Solar Energy is het SolarAid gelukt om € 24.000,00 bij elkaar te krijgen. Genoeg om twaalf scholen te voorzien van licht door middel van zonne-energie.

Dit project van SolarAid vindt plaats in Zambia. “We zijn verheugd dat Yingli en zijn partners onze campagne te ondersteunen,” aldus Richard Turner, directeur Fondsenwerving van SolarAid. Deze nieuwe campagne heet ‘Lighter Learning’. Hoe meer scholen gebruik kunnen maken van verlichting op zonne-energie, hoe eerder en langer scholen open kunnen zijn.

MVO zit in onze genen!

Meer over deze sponsoring?

Meer systemen, lagere kosten

Van groot naar modulair

Doordat er nu gewerkt wordt met modulaire zonne-stroomsystemen, kunnen er veel meer systemen geïnstalleerd worden tegen lagere kosten.

Voorheen installeerde Solar Aid grotere systemen die veel kostbaarder waren en bovendien lastiger voor de scholen om te onderhouden. De nieuwe systemen bestaan uit zeven lampen en een 15 watt paneel om ze van stroom te voorzien.

Google reviews

Het hele proces van offerte tot levering is prima verlopen. Uiterst deskundig en netjes geplaatst zowel op het dak als het leidingenwerk naar en in de meterkast.
Gerard Molleman
Gerard Molleman
13:56 15 Nov 22
Ook de 2de keer uitstekend geholpen door Atama Solar. Alles in overleg, zeer nette monteurs en installatie. Bedrijf is (helaas?) overgenomen, maar hoop dat ze op oude voet door kunnen gaan qua service niveau.Eenige punt is bereikbaarheid, ze krijgen echter ook meer dan 400 aanvragen per dag dus beetje geduld en het komt goed.
Ilja Schmidt
Ilja Schmidt
11:36 14 Nov 22
Reeds van af 2018 op het pannendak een instalatie van Atama Solar werkt perfect!Nu op het platte dak 8 panelen. Mooie matrialen netjes gemonteerd!Plezierige mensen! Top!
Zeer tevreden over de snelle installatie … echter de after-sales service is beneden de te verwachten maat!Een service aanvraag bleef 3 maanden lang onafgewerkt, en dit ondanks meerdere herhaalde verzoeken!En zo bleef het 3 maanden … maar toen kwam er een adequate actie en is ons probleem naar tevredenheid opgelost! Dank Atema!
R.F. van Dijk
R.F. van Dijk
10:02 08 Nov 22
Dawn Oe
Dawn Oe
11:59 06 Nov 22
js_loader