Sponsoring

SolarAid in Zambia

Verlichting op zonne-energie

SolarAid in Zambia

Atama Solar Energy steunt het project van SolarAid in Afrika om scholen te voorzien van licht op basis van zonne-energie. Samen met het Duitse SolarRoof, Kingspan Solar, Yingli Solar en Atama Solar Energy is het SolarAid gelukt om € 24.000,00 bij elkaar te krijgen. Genoeg om twaalf scholen te voorzien van licht door middel van zonne-energie.

Dit project van SolarAid vindt plaats in Zambia. “We zijn verheugd dat Yingli en zijn partners onze campagne te ondersteunen,” aldus Richard Turner, directeur Fondsenwerving van SolarAid. Deze nieuwe campagne heet ‘Lighter Learning’. Hoe meer scholen gebruik kunnen maken van verlichting op zonne-energie, hoe eerder en langer scholen open kunnen zijn.

MVO zit in onze genen!

Meer over deze sponsoring?

Meer systemen, lagere kosten

Van groot naar modulair

Doordat er nu gewerkt wordt met modulaire zonne-stroomsystemen, kunnen er veel meer systemen geïnstalleerd worden tegen lagere kosten.

Voorheen installeerde Solar Aid grotere systemen die veel kostbaarder waren en bovendien lastiger voor de scholen om te onderhouden. De nieuwe systemen bestaan uit zeven lampen en een 15 watt paneel om ze van stroom te voorzien.

Google reviews

Dit heb ik vlak na de installatie (in 2019) aan Atama gestuurd:De panelen liggen er nu een weekje op en we hebben al aardig wat stroom geproduceerd. Op zonnige tijden levert het systeem ruim 7 KWatt, dus dat is mooi. Totaal al meer dan 180 KWh!!!Voor de grap een paar dingen. Lees het maar met een Achterhoeks / Twents accent…In het begin dacht ik:· Atama niet te duur wordt…..Maar jullie brachten een nette offerte uit.Daarna dacht ik:· Atama niet te lang duurt….Maar jullie gingen al vrij snel aan de gang.Toen de mannen het dak op gingen dacht ik:· Atama goed geet…..Maar jullie hadden een goede veiligheidscheck en –maatregelen.Tijdens het werk dacht ik:· Atama geen pannen kapot goan…..Maar er is geen enkele pan gesneuveld.Als laatste dacht ik:· Atama veul stroom oplevert…En dat blijkt!!!Vooralsnog dus erg tevreden over jullie werk. Ga zo door!! Bedank de mannen maar namens ons. Chapeau ook voor Ali, die al perfect Nederlands spreekt!!
Hans Vos
Hans Vos
1693913863
Bij ons zonnen panelen gelegd en meterkast vernieuwd.De man die de schouw kwam doen heel vriendelijk en mee denkend.Monteurs zijn een voorbeeld voor andere bedrijven, werken snel en netjes en daarbij zijn ze zeer vriendelijk en beleefd .Uitstekend bedrijf .
uitbreiding op bestaande installatie van Atama op uitstekende wijze uitgevoerd. Gemaakte afspraken heel correct nagekomen. Goede uitleg over de voor- en nadelen van de uitbreiding gekregen. App direct aangepast. Als er al een minpunt zou moeten zijn is dat de levertijd van 6 maanden maar daar kan Atama ook niets aan doen.
Wilma Vos
Wilma Vos
1689860057
Ik ben zeer tevreden. Professioneel advies en de mannen die de zonnepanelen (uit)gelegd en geïnstalleerd hebben alleen maar lof. Vriendelijk, accuraat en snel werk.Enig klein puntje. Waarom de app voor de zonnepanelen niet direct wordt gegeven van de zonnepanelen.
Dik Atema
Dik Atema
1684397816
Vandaag de zonnepanelen geïnstalleerd. Helaas bleek de geplande kabel route niet te kunnen. Gelukkig had ik een loze groep. Deze kon worden gebruikt. Ook op zolder de installatie keurig afgewerkt. Goed werk geleverd!
martijn gielens
martijn gielens
1683228232
js_loader