Atama Solar Energy

Servicetarieven

Atama Service & Onderhoud is de professionele serviceorganisatie van diverse opdrachtgevers, voor een snelle en vakkundige oplossing van uw storing.

Atama Solar Energy

Reparatie minder dan 25 minuten

Wij hanteren het starttarief van € 99,- incl. BTW (Inbegrepen zijn de voorrijkosten en maximaal 25 minuten arbeid, Niet inbegrepen zijn eventueel benodigde onderdelen).

Wat krijgt u hiervoor:

  • Een gecertificeerde servicetechnicus
  • Eén jaar garantie op de uitgevoerde reparatie
  • Veiligheidsmeting van de zonnepanelen
  • Deskundig advies en handige tips om uw apparatuur nog beter en zo zorgeloos mogelijk te gebruiken
  • Uitsluitend gebruik van originele fabrieksonderdelen
Atama Solar Energy

Reparatie meer dan 25 minuten

U krijgt vanzelfsprekend eerst een duidelijke prijsopgave van onze servicetechnicus. Verder betaalt u buiten de garantietermijn in de meeste gevallen niet meer dan het maximale reparatietarief.

Indien er kosten zijn verbonden aan het servicebezoek, kunt u deze heel gemakkelijk via een factuur betalen.

Blijkt uiteindelijk dat de reparatie ook onder garantie valt, zullen wij geen kosten in rekening brengen.

Vraag hier vrijblijvend informatie aan voor Service en Onderhoud van uw zonnepanelen systeem.

U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op: 088-297 34 00

Doe de gratis dak check!

Bekijk hoeveel jij met zonnepanelen kunt besparen

Google reviews

Dit heb ik vlak na de installatie (in 2019) aan Atama gestuurd:De panelen liggen er nu een weekje op en we hebben al aardig wat stroom geproduceerd. Op zonnige tijden levert het systeem ruim 7 KWatt, dus dat is mooi. Totaal al meer dan 180 KWh!!!Voor de grap een paar dingen. Lees het maar met een Achterhoeks / Twents accent…In het begin dacht ik:· Atama niet te duur wordt…..Maar jullie brachten een nette offerte uit.Daarna dacht ik:· Atama niet te lang duurt….Maar jullie gingen al vrij snel aan de gang.Toen de mannen het dak op gingen dacht ik:· Atama goed geet…..Maar jullie hadden een goede veiligheidscheck en –maatregelen.Tijdens het werk dacht ik:· Atama geen pannen kapot goan…..Maar er is geen enkele pan gesneuveld.Als laatste dacht ik:· Atama veul stroom oplevert…En dat blijkt!!!Vooralsnog dus erg tevreden over jullie werk. Ga zo door!! Bedank de mannen maar namens ons. Chapeau ook voor Ali, die al perfect Nederlands spreekt!!
Hans Vos
Hans Vos
1693913863
Bij ons zonnen panelen gelegd en meterkast vernieuwd.De man die de schouw kwam doen heel vriendelijk en mee denkend.Monteurs zijn een voorbeeld voor andere bedrijven, werken snel en netjes en daarbij zijn ze zeer vriendelijk en beleefd .Uitstekend bedrijf .
uitbreiding op bestaande installatie van Atama op uitstekende wijze uitgevoerd. Gemaakte afspraken heel correct nagekomen. Goede uitleg over de voor- en nadelen van de uitbreiding gekregen. App direct aangepast. Als er al een minpunt zou moeten zijn is dat de levertijd van 6 maanden maar daar kan Atama ook niets aan doen.
Wilma Vos
Wilma Vos
1689860057
Ik ben zeer tevreden. Professioneel advies en de mannen die de zonnepanelen (uit)gelegd en geïnstalleerd hebben alleen maar lof. Vriendelijk, accuraat en snel werk.Enig klein puntje. Waarom de app voor de zonnepanelen niet direct wordt gegeven van de zonnepanelen.
Dik Atema
Dik Atema
1684397816
Vandaag de zonnepanelen geïnstalleerd. Helaas bleek de geplande kabel route niet te kunnen. Gelukkig had ik een loze groep. Deze kon worden gebruikt. Ook op zolder de installatie keurig afgewerkt. Goed werk geleverd!
martijn gielens
martijn gielens
1683228232
js_loader