Voordelig en makkelijk

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Consumenten en bedrijven stellen hoge eisen aan technische producten en oplossingen. Daarom stelt Atama Solar Energy op haar beurt hoge eisen aan haar vakmanschap en daarmee aan de kwaliteit van haar organisatie. Via regelgeving, normalisatie en certificering sturen wij op technische eisen aan installatieconcepten, producten en diensten.

We doen er alles aan om de dienstverlening op hoog niveau te houden. Zo gelden voor ons de Algemene Voorwaarden van Techniek Nederland. Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing en deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland te Arnhem onder nummer 09197937.

Erkenningsregeling Elektrotechnische Reparatiebedrijf

Klanten willen de zekerheid dat reparaties van apparaten door professioneel en goed opgeleid personeel wordt uitgevoerd. En daarbij uitstekende service en duidelijke reparatie- en garantievoorwaarden. Daarom heeft Techniek Nederland de erkenningsregeling opgezet. Om de kwaliteiten steeds weer aantoonbaar te maken, ondergaan de bedrijven jaarlijks een onafhankelijke audit.

Geschillencommissies

Techniek Nederland heeft in samenspraak met consumentenorganisaties twee geschillencommissies in het leven geroepen: de Geschillencommissie Installerende Bedrijven en de Geschillencommissie Elektro. Deze geschillencommissies zijn ondergebracht bij de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken in Den Haag. + Bekijk de site van de Geschillencommissie

Privacy Policy Atama Solar Energy BV

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze Websites en in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie hebben wij daarvoor een Privacy Policy beleid geformuleerd en geïmplementeerd dat in overeenstemming is met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit beleid houdt onder meer in dat wij persoonlijke informatie die ons verschaft wordt, vertrouwelijk behandelen. Voor meer informatie over de bescherming van uw persoonsgegevens, kunt u terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.