Voordelig en makkelijk

Over Atama Solar Energy

Video afspelen
Slim omgaan met energie

Atama – Uw partner in zonnepanelen plaatsen

Atama Solar Energy is een dynamische, vooruitdenkende organisatie met een focus op zonne-energie. Sinds 2009 zijn wij een expert op het gebied van zonnepanelen plaatsen, zowel voor particulieren als bedrijven. We behoren tot de top 5 installateurs van Nederland.

Atama’ is afgeleid van de Japanse uitdrukking ‘Atama ga ii‘. Deze uitdrukking betekent letterlijk ‘slim hoofd’ en wordt in het Japans gebruikt voor iemand die slim of intelligent is. Slim omgaan met beschikbare energie die opgewekt kan worden door de zon, maakt ‘Atama Solar Energy’.

Doe de gratis dak check!

Bekijk hoeveel jij met zonnepanelen kunt besparen

Efficiënt en eerlijk

Visie Atama Solar Energy

We zetten ons in voor energieprojecten die een meerwaarde hebben voor een schoner milieu. Op deze manier willen we een substantiële bijdrage leveren aan de verduurzaming van energie en maatschappij. Naast een succesvolle implementatie van een project vinden wij het ook belangrijk dat duurzaamheid iets vanzelfsprekends wordt in onze maatschappij. Stimulering, samenwerking en ontwikkeling is hierbij van essentieel belang.

Daarom besteden wij veel tijd aan advisering en voorlichting zodat onze projecten op een efficiënte, succesvolle en eerlijke manier worden uitgevoerd. Op deze manier wordt het duurzaam opwekken van energie voor iedereen bereikbaar en zal de volgende generatie dit overnemen. ‘Jong geleerd is oud gedaan!

Gegarandeerd de hoogste normen

Onze meerwaarde, kwaliteit en certificering

Bij Atama hebben we de gehele keten in eigen hand: advies, inkoop, installatie en onderhoud. Hierdoor kunt u van ons topkwaliteit verwachten. Met de beste technieken, hoogwaardige materialen en uitstekend opgeleid personeel bieden wij een kwaliteitsgarantie waarop u steeds kunt vertrouwen.

Onze installateurs zijn intensief getraind op:

  • naleving van de normen voor veiligheid (VCA);
  • kwaliteit en bescherming van het milieu;
  • de kwaliteit van de installatie;
  • zonnepanelen plaatsen op uiterst professionele wijze;
  • productkennis met een duidelijke focus op klanttevredenheid.

 

De VCA certificering wordt jaarlijks verlengd zodat wij de hoogste normen kunnen garanderen. Uiteraard voldoet Atama Solar Energy daarnaast aan alle veiligheidsnormen bij de uitvoering van de werkzaamheden en de werkomgeving voor het personeel.

Google reviews

Nadat Atama 13 jaar geleden al 9 panelen op het westelijke deel van ons dak had gelegd hebben ze twee weken geleden de oostzijde van 8 extra panelen voorzien. Overleg, waarin we aangaven wat we precies wilden, ging wat stroef (3 keer nieuwe offerte moeten laten opstellen, door drie verschillende opstellers, omdat 1 telefonisch slecht bereikbaar was), maar vanaf de planning (Floris?) ging het als een trein. Drie monteurs waren ook behulpzaam en vakkundig, werkten efficiënt, waren vriendelijk en koppelden alles wat ze gingen doen (of gedaan hadden) netjes terug en hebben zelfs (zonder dat ik het ze gevraagd had) onze narcissen in de voortuin laten staan.Vanwege problemen met een verkeerde en defecte aardlekschakelaar wel storingsdienst twee keer moeten bellen, maar die hebben die probleempjes dezelfde dag nog opgelost. Oftewel (voor een veeleisende klant, zoals ik, die weet wat hij wil) toch nog eind goed, al goed. Zeer tevreden met het systeem.Tip: Hoewel er slechts 2 dakpannen vervangen hoefden te worden, misschien in de offerte duidelijk vermelden dat je minimaal 10 reserve dakpannen klaar moet leggen (zelf moet regelen). Dit i.p.v. dit grote aantal pas te vermelden als de opdracht is verstrekt.
Karel Gommer
Karel Gommer
1711965657
Nu voor de tweede keer zonnepanelen laten plaatsen door Atama. De jongens hebben voor een nettere afwerking gekozen dan vooraf besproken, wel iets meer werk voor hen, hier dus een tevreden klant. Thank you🙌
Adis Ćorović
Adis Ćorović
1710949854
Even moeten wachten maar uitstekend werk geleverd in alle vriendelijkheid! Goede werknemer, komt bekwaam en sympathiek over! Dankjewel Ekkapon!!
Jan Rijkers
Jan Rijkers
1709728161
Zowel bij het opstellen van de offerte als bij het leggen van de panelen keurig geholpen en goed bereikbaar. Alle 8 panelen vervolgens perfect gemonteerd. Vriendelijk, kundig en zorgvuldig personeel. Aanbeveling meer dan waard.
Kars Haarhuis
Kars Haarhuis
1708801670
We zeer tevreden over Atama.We hadden al 12 panelen liggen en wilde een uitbreiding van 4 panelen, dat was geen probleem.Het kon zelfs aangesloten worden op de bestaande omvormer.Er werd een plan gemaakt over de ligging van de panelen en daar gaven we meteen akkoord voor.Kort daarop werden we gebeld voor het maken van een afspraak, het verliep heel vlot,De monteurs, Ekkapon en Jordy, kwamen netjes en vriendelijk over en maakte er een gezellige ochtend van.Ekkapon keek na ons en zei, ik zou de panelen anders leggen ivm opbrengst panelen.Dat kort gesloten met Atama en de goedkeuring begonnen ze met het leggen van de panelen.Het ziet er super strak uit en we zijn ontzettend tevreden.Ondertussen is ook een buurman overstag gegaan en laat zonnepanelen plaatsen door Atama.We raden iedereen aan om met Atama in zee te gaan.
js_loader