Producten en diensten

Dienstverlening

Eerlijk en objectief

Advies

Ten allen tijde krijgt de klant een eerlijk en objectief advies over de mogelijkheden en onmogelijkheden van een Zon-pv installatie waardoor onze klanttevredenheid bijzonder hoog is.

Doe de gratis dak check!

Bekijk hoeveel jij met zonnepanelen kunt besparen

Volledig op maat gemaakt

Levering zon-pv systemen

Wij leveren hoogstaande zonpanelen, omvormers, montagesystemen, bekabeling, stekkers en allerlei gerelateerde producten. Deze producten zijn los verkrijgbaar of in de vorm van complete systemen. De complete systemen worden volledig op maat gemaakt en voorzien van een heldere handleiding.

Conform de richtlijnen

Installatie

Bij Atama Solar Energy werken uitsluitend ervaren en goed opgeleide installateurs die zowel de consumentensystemen als de zakelijke installaties plaatsen. Ook is Atama Solar Energy, conform de NEN richtlijnen, in staat om meterkastaanpassingen te doen en AC-installaties aan te passen zodat deze geschikt zijn voor netkoppeling.

Ontwikkeling, ontwerp en doorrekenen

Engineering

Onze engineering afdeling houdt zich bezig met het ontwikkelen, ontwerpen en doorrekenen van zon-pv systemen, dit gebeurt als volgt:

  1. De situatie wordt ter plekke fysiek opgemeten (daken, aansluitpunten, toegankelijkheid etc.)
  2. De panelen worden ingetekend op het dak aan de hand van ingenieursrapporten/ constructieberekeningen en de fysieke meting;
  3. De stringindeling wordt gemaakt waarbij de omvormers optimaal gedimensioneerd worden en gezorgd wordt voor een synchrone, zonder fase verschil, net-invoeding bij een eventuele drie-fase aansluiting;
  4. Uitrekenen en ontwerpen van de benodigde materialen.

Haalbaarheids­studies

Atama Solar Energy verzorgt een volledige rapportage in verband met de financiële haalbaarheid van projecten. Aspecten hierbij zijn de subsidieregelingen, stroomverbruik, tarieven, financieringsmodellen, cashflow en exploitatieopstellingen. Voor elk project worden aspecten als terugverdientijd(ROI), interne rendementen en de Discounted Cashflow(DCF) berekend.

Google reviews

Nadat Atama 13 jaar geleden al 9 panelen op het westelijke deel van ons dak had gelegd hebben ze twee weken geleden de oostzijde van 8 extra panelen voorzien. Overleg, waarin we aangaven wat we precies wilden, ging wat stroef (3 keer nieuwe offerte moeten laten opstellen, door drie verschillende opstellers, omdat 1 telefonisch slecht bereikbaar was), maar vanaf de planning (Floris?) ging het als een trein. Drie monteurs waren ook behulpzaam en vakkundig, werkten efficiënt, waren vriendelijk en koppelden alles wat ze gingen doen (of gedaan hadden) netjes terug en hebben zelfs (zonder dat ik het ze gevraagd had) onze narcissen in de voortuin laten staan.Vanwege problemen met een verkeerde en defecte aardlekschakelaar wel storingsdienst twee keer moeten bellen, maar die hebben die probleempjes dezelfde dag nog opgelost. Oftewel (voor een veeleisende klant, zoals ik, die weet wat hij wil) toch nog eind goed, al goed. Zeer tevreden met het systeem.Tip: Hoewel er slechts 2 dakpannen vervangen hoefden te worden, misschien in de offerte duidelijk vermelden dat je minimaal 10 reserve dakpannen klaar moet leggen (zelf moet regelen). Dit i.p.v. dit grote aantal pas te vermelden als de opdracht is verstrekt.
Karel Gommer
Karel Gommer
1711965657
Nu voor de tweede keer zonnepanelen laten plaatsen door Atama. De jongens hebben voor een nettere afwerking gekozen dan vooraf besproken, wel iets meer werk voor hen, hier dus een tevreden klant. Thank you🙌
Adis Ćorović
Adis Ćorović
1710949854
Even moeten wachten maar uitstekend werk geleverd in alle vriendelijkheid! Goede werknemer, komt bekwaam en sympathiek over! Dankjewel Ekkapon!!
Jan Rijkers
Jan Rijkers
1709728161
Zowel bij het opstellen van de offerte als bij het leggen van de panelen keurig geholpen en goed bereikbaar. Alle 8 panelen vervolgens perfect gemonteerd. Vriendelijk, kundig en zorgvuldig personeel. Aanbeveling meer dan waard.
Kars Haarhuis
Kars Haarhuis
1708801670
We zeer tevreden over Atama.We hadden al 12 panelen liggen en wilde een uitbreiding van 4 panelen, dat was geen probleem.Het kon zelfs aangesloten worden op de bestaande omvormer.Er werd een plan gemaakt over de ligging van de panelen en daar gaven we meteen akkoord voor.Kort daarop werden we gebeld voor het maken van een afspraak, het verliep heel vlot,De monteurs, Ekkapon en Jordy, kwamen netjes en vriendelijk over en maakte er een gezellige ochtend van.Ekkapon keek na ons en zei, ik zou de panelen anders leggen ivm opbrengst panelen.Dat kort gesloten met Atama en de goedkeuring begonnen ze met het leggen van de panelen.Het ziet er super strak uit en we zijn ontzettend tevreden.Ondertussen is ook een buurman overstag gegaan en laat zonnepanelen plaatsen door Atama.We raden iedereen aan om met Atama in zee te gaan.
js_loader