Producten en diensten

Dienstverlening

Eerlijk en objectief

Advies

Ten allen tijde krijgt de klant een eerlijk en objectief advies over de mogelijkheden en onmogelijkheden van een Zon-pv installatie waardoor onze klanttevredenheid bijzonder hoog is.

Doe de gratis dak check!

Bekijk hoeveel jij met zonnepanelen kunt besparen

Volledig op maat gemaakt

Levering zon-pv systemen

Wij leveren hoogstaande zonpanelen, omvormers, montagesystemen, bekabeling, stekkers en allerlei gerelateerde producten. Deze producten zijn los verkrijgbaar of in de vorm van complete systemen. De complete systemen worden volledig op maat gemaakt en voorzien van een heldere handleiding.

Conform de richtlijnen

Installatie

Bij Atama Solar Energy werken uitsluitend ervaren en goed opgeleide installateurs die zowel de consumentensystemen als de zakelijke installaties plaatsen. Ook is Atama Solar Energy, conform de NEN richtlijnen, in staat om meterkastaanpassingen te doen en AC-installaties aan te passen zodat deze geschikt zijn voor netkoppeling.

Ontwikkeling, ontwerp en doorrekenen

Engineering

Onze engineering afdeling houdt zich bezig met het ontwikkelen, ontwerpen en doorrekenen van zon-pv systemen, dit gebeurt als volgt:

  1. De situatie wordt ter plekke fysiek opgemeten (daken, aansluitpunten, toegankelijkheid etc.)
  2. De panelen worden ingetekend op het dak aan de hand van ingenieursrapporten/ constructieberekeningen en de fysieke meting;
  3. De stringindeling wordt gemaakt waarbij de omvormers optimaal gedimensioneerd worden en gezorgd wordt voor een synchrone, zonder fase verschil, net-invoeding bij een eventuele drie-fase aansluiting;
  4. Uitrekenen en ontwerpen van de benodigde materialen.

Haalbaarheids­studies

Atama Solar Energy verzorgt een volledige rapportage in verband met de financiële haalbaarheid van projecten. Aspecten hierbij zijn de subsidieregelingen, stroomverbruik, tarieven, financieringsmodellen, cashflow en exploitatieopstellingen. Voor elk project worden aspecten als terugverdientijd(ROI), interne rendementen en de Discounted Cashflow(DCF) berekend.

Google reviews

Dit heb ik vlak na de installatie (in 2019) aan Atama gestuurd:De panelen liggen er nu een weekje op en we hebben al aardig wat stroom geproduceerd. Op zonnige tijden levert het systeem ruim 7 KWatt, dus dat is mooi. Totaal al meer dan 180 KWh!!!Voor de grap een paar dingen. Lees het maar met een Achterhoeks / Twents accent…In het begin dacht ik:· Atama niet te duur wordt…..Maar jullie brachten een nette offerte uit.Daarna dacht ik:· Atama niet te lang duurt….Maar jullie gingen al vrij snel aan de gang.Toen de mannen het dak op gingen dacht ik:· Atama goed geet…..Maar jullie hadden een goede veiligheidscheck en –maatregelen.Tijdens het werk dacht ik:· Atama geen pannen kapot goan…..Maar er is geen enkele pan gesneuveld.Als laatste dacht ik:· Atama veul stroom oplevert…En dat blijkt!!!Vooralsnog dus erg tevreden over jullie werk. Ga zo door!! Bedank de mannen maar namens ons. Chapeau ook voor Ali, die al perfect Nederlands spreekt!!
Hans Vos
Hans Vos
1693913863
Bij ons zonnen panelen gelegd en meterkast vernieuwd.De man die de schouw kwam doen heel vriendelijk en mee denkend.Monteurs zijn een voorbeeld voor andere bedrijven, werken snel en netjes en daarbij zijn ze zeer vriendelijk en beleefd .Uitstekend bedrijf .
uitbreiding op bestaande installatie van Atama op uitstekende wijze uitgevoerd. Gemaakte afspraken heel correct nagekomen. Goede uitleg over de voor- en nadelen van de uitbreiding gekregen. App direct aangepast. Als er al een minpunt zou moeten zijn is dat de levertijd van 6 maanden maar daar kan Atama ook niets aan doen.
Wilma Vos
Wilma Vos
1689860057
Ik ben zeer tevreden. Professioneel advies en de mannen die de zonnepanelen (uit)gelegd en geïnstalleerd hebben alleen maar lof. Vriendelijk, accuraat en snel werk.Enig klein puntje. Waarom de app voor de zonnepanelen niet direct wordt gegeven van de zonnepanelen.
Dik Atema
Dik Atema
1684397816
Vandaag de zonnepanelen geïnstalleerd. Helaas bleek de geplande kabel route niet te kunnen. Gelukkig had ik een loze groep. Deze kon worden gebruikt. Ook op zolder de installatie keurig afgewerkt. Goed werk geleverd!
martijn gielens
martijn gielens
1683228232
js_loader