Producten en diensten

Dienstverlening

Eerlijk en objectief

Advies

Ten allen tijde krijgt de klant een eerlijk en objectief advies over de mogelijkheden en onmogelijkheden van een Zon-pv installatie waardoor onze klanttevredenheid bijzonder hoog is.

Doe de gratis dak check!

Bekijk hoeveel jij met zonnepanelen kunt besparen

Volledig op maat gemaakt

Levering zon-pv systemen

Wij leveren hoogstaande zonpanelen, omvormers, montagesystemen, bekabeling, stekkers en allerlei gerelateerde producten. Deze producten zijn los verkrijgbaar of in de vorm van complete systemen. De complete systemen worden volledig op maat gemaakt en voorzien van een heldere handleiding.

Conform de richtlijnen

Installatie

Bij Atama Solar Energy werken uitsluitend ervaren en goed opgeleide installateurs die zowel de consumentensystemen als de zakelijke installaties plaatsen. Ook is Atama Solar Energy, conform de NEN richtlijnen, in staat om meterkastaanpassingen te doen en AC-installaties aan te passen zodat deze geschikt zijn voor netkoppeling.

Ontwikkeling, ontwerp en doorrekenen

Engineering

Onze engineering afdeling houdt zich bezig met het ontwikkelen, ontwerpen en doorrekenen van zon-pv systemen, dit gebeurt als volgt:

  1. De situatie wordt ter plekke fysiek opgemeten (daken, aansluitpunten, toegankelijkheid etc.)
  2. De panelen worden ingetekend op het dak aan de hand van ingenieursrapporten/ constructieberekeningen en de fysieke meting;
  3. De stringindeling wordt gemaakt waarbij de omvormers optimaal gedimensioneerd worden en gezorgd wordt voor een synchrone, zonder fase verschil, net-invoeding bij een eventuele drie-fase aansluiting;
  4. Uitrekenen en ontwerpen van de benodigde materialen.

Haalbaarheids­studies

Atama Solar Energy verzorgt een volledige rapportage in verband met de financiële haalbaarheid van projecten. Aspecten hierbij zijn de subsidieregelingen, stroomverbruik, tarieven, financieringsmodellen, cashflow en exploitatieopstellingen. Voor elk project worden aspecten als terugverdientijd(ROI), interne rendementen en de Discounted Cashflow(DCF) berekend.

Google reviews

Het hele proces van offerte tot levering is prima verlopen. Uiterst deskundig en netjes geplaatst zowel op het dak als het leidingenwerk naar en in de meterkast.
Gerard Molleman
Gerard Molleman
13:56 15 Nov 22
Ook de 2de keer uitstekend geholpen door Atama Solar. Alles in overleg, zeer nette monteurs en installatie. Bedrijf is (helaas?) overgenomen, maar hoop dat ze op oude voet door kunnen gaan qua service niveau.Eenige punt is bereikbaarheid, ze krijgen echter ook meer dan 400 aanvragen per dag dus beetje geduld en het komt goed.
Ilja Schmidt
Ilja Schmidt
11:36 14 Nov 22
Reeds van af 2018 op het pannendak een instalatie van Atama Solar werkt perfect!Nu op het platte dak 8 panelen. Mooie matrialen netjes gemonteerd!Plezierige mensen! Top!
Zeer tevreden over de snelle installatie … echter de after-sales service is beneden de te verwachten maat!Een service aanvraag bleef 3 maanden lang onafgewerkt, en dit ondanks meerdere herhaalde verzoeken!En zo bleef het 3 maanden … maar toen kwam er een adequate actie en is ons probleem naar tevredenheid opgelost! Dank Atema!
R.F. van Dijk
R.F. van Dijk
10:02 08 Nov 22
Dawn Oe
Dawn Oe
11:59 06 Nov 22
js_loader