Kom jij ons team versterken?

Werken bij Atama

Atama Solar Energy BV is een dynamische, vooruitdenkende organisatie met de focus op zonne-energie. Sinds 2008 voorzien we particulieren en bedrijven van zonne-energiesystemen. Atama Solar Energy BV behoort inmiddels tot de top 5 van zonnepanelen installateurs in Nederland.

Elektromonteur Zonnepanelen
Elst (GLD) | 38 uur | Elektrotechnische opleiding

Atama Solar Energy is een dynamisch bedrijf met de focus op zonne-energie. Wij geven onder andere advies, leveren en installeren zonnepaneelsystemen, laadpalen en thuisbatterijen.

Binnen Atama Solar Energy werken wij met een gedreven en ambitieus team. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding en daarom zijn we op zoek naar jou!

Je functie

Je maakt als Elektromonteur van Zonnepanelen deel uit van een team dat verantwoordelijk is voor het plaatsen van zonnepanelen (elektriciteitsopwekking) bij onze klanten.

Tot je werkzaamheden behoren het uitvoeren van aanpassingen aan- en in de meterkast, installeren van omvormers, kabels leggen, het assisteren van de dak werkers bij het plaatsen en aansluiten van de zonnepanelen en verhelpen van storingen.

Wat bieden wij jou?

  • Een passend salaris tussen de €2500 en €3500,- bruto met groeipotentieel;
  • Een tijdelijk contract met o.a. een goede pensioenregeling (CAO Technisch Installatiebedrijf);
  • Werken bij een jong en ambitieus bedrijf met een fijne werksfeer;
  • De vrijheid om zelfstandig volledige installaties te doen, met de beste materialen en gereedschappen.
  • Een extra bonus als de doelen zijn behaald van maximaal €300,- per maand.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die kwaliteit belangrijk vindt, flexibel is en een klantgerichte instelling heeft. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een perfecte oplevering bij de klant. Je bent hét visitekaartje van Atama Solar Energy. Daarnaast heb je:

  • afgeronde MBO-3 of -4 elektrotechnische opleiding;
  • ervaring met aanpassingen aan- en in de meterkast;
  • bekendheid met veiligheidsvoorschriften en in het bezit van een geldig Vca-certificaat;
  • accurate en zelfstandige werkhouding en een echte teamspeler;
  • geen hoogtevrees en een B-rijbewijs.

Zit je nu met een grote glimlach achter je scherm en denk je: hier krijg ik energie van? Solliciteer dan nu!

Voor meer informatie kun je bellen naar Renate (HR) op 06 – 89 97 25 04.

Aarzel niet en vul onderstaand sollicitatieformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 32 MB.

of mail je motivatiebrief en cv naar: werkenbij@atama.nl.
Voor meer informatie bel: 088 – 297 34 00.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Onderdelen van de selectieprocedure kunnen zijn: een referentiecheck alsook het bekijken van informatie op internet/ Social media.

Aarzel niet en vul onderstaand sollicitatieformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Vacature waar u op wilt solliciteren:
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Werkervaring:
Geef aan waar u hiervoor werkzaam geweest bent en in welke functie.
Bedrijfsnaam
Functie
Van – tot
 
Hidden
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 3 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 3 MB.

of mail je motivatiebrief en cv naar: werkenbij@atama.nl.
Voor meer informatie bel: 088-2973400.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Onderdelen van de selectieprocedure kunnen zijn: een referentiecheck alsook het bekijken van informatie op internet/ Social media.

Meer weten?

Neem contact op

Google reviews

Zowel bij het opstellen van de offerte als bij het leggen van de panelen keurig geholpen en goed bereikbaar. Alle 8 panelen vervolgens perfect gemonteerd. Vriendelijk, kundig en zorgvuldig personeel. Aanbeveling meer dan waard.
Kars Haarhuis
Kars Haarhuis
1708801670
We zeer tevreden over Atama.We hadden al 12 panelen liggen en wilde een uitbreiding van 4 panelen, dat was geen probleem.Het kon zelfs aangesloten worden op de bestaande omvormer.Er werd een plan gemaakt over de ligging van de panelen en daar gaven we meteen akkoord voor.Kort daarop werden we gebeld voor het maken van een afspraak, het verliep heel vlot,De monteurs, Ekkapon en Jordy, kwamen netjes en vriendelijk over en maakte er een gezellige ochtend van.Ekkapon keek na ons en zei, ik zou de panelen anders leggen ivm opbrengst panelen.Dat kort gesloten met Atama en de goedkeuring begonnen ze met het leggen van de panelen.Het ziet er super strak uit en we zijn ontzettend tevreden.Ondertussen is ook een buurman overstag gegaan en laat zonnepanelen plaatsen door Atama.We raden iedereen aan om met Atama in zee te gaan.
Voor een 2de keer zonnepanelen laten installeren door Atama, verkoop was prettig, installatie super! De monteurs wisten precies wat ze moesten doen, ook al was het bestaande plan niet helemaal juist! Ze hebben zelfs een loodslap voor me geplaatst en uiteraard ook geen dakpannen gesneuveld! Top geregeld!Een klein foutje zorgde ervoor dat ik op de schakelaar voor de bovenverdieping geen stroom meer had, de monteur gebeld en die kwam zelfs nog in de avond terug om het op te lossen!
Stijn du Bois
Stijn du Bois
1704790034
Prima aanleg, geen dakpannen gesneuveld en als ik nog ergens vuiligheid zie, komen jullie dat nog schoonmaken (op het dak).Goed overlegd als dingen anders moesten, bekabeling en panelen keurig aangelegd. Jammer dat de verkoper dacht dat er 2 zonnepanelen op het platte dak konden. Blijkt er maar 1 op te kunnen. Verder alles in goed overleg gedaan.Geen uitleg gegeven met overzicht, zoals in de folder staat van de fabrikant. Minpuntje.En ik zou een app krijgen om te downloaden, zoals jullie installateurs vertelden.Ik heb alleen een link gekregen om in te loggen bij een site met lastige naam waar ik dan ook een wachtwoord moet invoeren. Op deze site krijg ik niet te zien dat alle panelen werken of maar 1. Dat is echt niet handig. Krijg ik nog een app om te kunnen downloaden ?
N.A. Merz
N.A. Merz
1703847735
Vandaag zijn de zonnepanelen geplaatst.Ze waren netjes op tijd.Er werd voor die tijd, netjes contact opgenomen.Er kwam nog halverwege controle.Maar toch een minpuntje, aangaande de vele kapotte dakpannen.Ongeveer 10 stuks, waaronder ook een nokpan, die speciaal gemaakt moet worden.Dit was naar ons idee niet nodig geweest, om zoveel pannen kapot te maken.We hadden er 5 op voorraad.De rest bij de buren bijgehaald.En nu wachten, tot die speciale nokpan gemaakt wordt.Ze kunnen naar mijn idee, de hoekjes er ook afzagen met een klein haakse slijper, of zoiets.En niet eraf slaan.Een pluspunt.Ze komen de dakpannen er ook weer opleggen, nadat ze gemaakt zijn door HCI in Elst.Buiten dat, ze liggen op dak, gelukkig.PSDe service die ze gaven, om het dak toch tijdelijk dicht te leggen, is top verlopen.Goede service.Dat mag gezegd worden.
js_loader