Altijd bij u in de buurt!

Zonnepanelen op
een woning plaatsen?

Duurzaam en betaalbaar

Zonnepanelen van Atama Solar Energy

Bent u een particulier en zuinig voor uw portemonnee? Nederlands zonlicht is prima geschikt om duurzaam elektriciteit mee op te wekken. De zon levert schone energie die nooit opraakt. Zelfs in het regenachtige Nederland schijnt de zon vaak genoeg om in onze energiebehoefte te voorzien. Zonnepanelen zetten dat licht om in schone en gratis energie. Goed voor het klimaat én voor uw portemonnee. Met zonnepanelen van Atama Solar Energy beschikt u in een handomdraai over uw eigen kleine energiecentrale. Zonnepanelen op een woning plaatsen was nog nooit zo’n onbezorgd karwei!

Een basisinstallatie zonnepanelen op uw dak levert per jaar gemiddeld 1500 kWh elektriciteit op. Dat is 40% van het gemiddelde verbruik in een Nederlands huishouden. Als particulier bent u bij Atama Solar Energy aan het juiste adres. Alle systemen zijn maatwerk naar uw specifieke wensen.

Atama Solar Energy is één van de grootste aanbieders van zonnepanelen systemen voor particulieren in Nederland.

Doe de gratis dak check!

Bekijk hoeveel jij met zonnepanelen kunt besparen

Zonnepanelen totaalconcept voor huiseigenaren

Atama Solar Energy biedt een totaalconcept waarbij wij u uitgebreid adviseren over de aanschaf van zonnepanelen. Uw zonne-energie adviseur van Atama berekent vrijblijvend samen met u de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie.

Wij begeleiden u bij de:

Voer uw adres in om te starten.
Hidden
Offerte of huisbezoek
Gratis en vrijblijvend