Atama plaatst zonnepanelen Woonstichting Gendt

Zonnepanelen Woonstichting Gendt

Gendt, 7 april 2014 – Zonnepanelen Woonstichting Gendt – Terwijl de lente is aangebroken en de zon zich al volop heeft laten zien, zijn de installateurs van Atama Solar Energy druk met het plaatsen van zonnepanelen op daken van woningen van Woonstichting Gendt.

Woonstichting Gendt is begonnen met het zonnepanelenproject omdat het plaatsen van zonnepanelen op meerdere manieren aantrekkelijk is. Niet alleen de milieuwinst speelt hierbij een rol, ook het kostenplaatje is een belangrijke factor. Zo is zonnestroom goedkoper dan netstroom, is de besparing groter dan de huurverhoging en gaan de woonlasten omlaag. Atama Solar Energy uit Elst is als installateur betrokken bij de installaties voor de huurders van Woonstichting Gendt.

Inmiddels zijn 26 woningen bedekt met in totaal 240 zonnepanelen. Samen goed voor een opbrengst van zo’n 57.000 kWh zonnestroom per jaar. Met deze hoeveelheid zonnestroom kunnen ruim 15 huishoudens een jaar lang van stroom worden voorzien en draagt Woonstichting Gendt haar steentje bij aan de wens van de gemeente Overbetuwe om in 2030 klimaatneutraal te zijn.

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Atama?

  • Atama biedt aantoonbaar de beste prijs/kwaliteit verhouding;
  • Wij hebben veel referenties bij u in de buurt;
  • U weet waar u aan toe bent. Afspraak = afspraak;
  • Atama heeft de zonnepanelen op voorraad, waardoor de panelen snel op uw dak liggen;
  • Klanten zijn zeer tevreden en waarderen Atama met een 8,8.

Vraag snel een offerte aan voor het plaatsen van zonnepanelen.