Informatieavond 28 oktober 2021

Informatieavond Zonne-installaties bij Atama Solar Energy 28 oktober 2021

Welke zonnepanelen zijn er? Wat is de terugverdientijd van een zonne-installatie? En hoeveel bedraagt de investering in zonnepanelen? Kan er een laadpaal aangesloten worden.
Zomaar wat vragen die je zou kunnen hebben als je nadenkt over het aanschaffen van zonnepanelen en/of een laadpaal. Het is belangrijk om je goed te laten informeren over de mogelijkheden.

Hoe ziet de informatieavond eruit?

Tijdens deze informatieavond geven wij uitgebreide informatie over de mogelijkheden van zonne-energie. We leggen uit hoe zonnepanelen werken, wat de opbrengst is en vertellen meer over de terugverdientijd, mogelijke subsidies en de investering die het vergt. Ook kunnen wij u uitgebreid informeren over een geschikte laadpaal voor uw auto.

Informatieavond donderdag 28 oktober 2021

Wil je weten of zonnepanelen voor jou ook interessant zijn? Is een laadpaal betaalbaar? Bezoek dan onze informatieavond. De zonne-installatie informatieavond vindt plaats op donderdag 28 oktober 2021, je bent van harte welkom tussen 17.00 en 20.00 uur aan de Nijverheidsweg 35, 6662 NG te Elst (onze showroom). De avond heeft een puur informatief karakter en is geheel zonder verplichtingen, aanmelden via onderstaand formulier is verplicht (max. 2 personen per aanmelding).