Webinar info-avond 3 juni 2021

3 juni 2021 – Webinar Zonnepanelen bij Atama Solar Energy.

Welke zonnepanelen zijn er? Wat is de terugverdientijd van zonnepanelen?
En hoeveel bedraagt de investering in zonnepanelen?

Zomaar wat vragen die je zou kunnen hebben als je nadenkt over het aanschaffen van zonnepanelen. Het is belangrijk om je goed te laten informeren over de mogelijkheden.

Atama Solar Energy organiseert op donderdag 3 juni vanaf 19:00 uur een informatieavond in de vorm van een webinar. Wilt u meekijken? Meld u dan aan via onderstaand formulier en u ontvang per mail een link hoe u dit webinar kunt bekijken.

Let op! I.v.m. het coronavirus houden we de informatieavond over zonnepanelen online in de vorm van een webinar en dus niet in onze showroom. Het webinar is te volgen via een stream waarvan u per mail een link ontvangt na het aanmelden via onderstaand formulier.

Hoe ziet de informatieavond eruit?

Tijdens de informatieavond geven wij u een uitgebreide presentatie over de mogelijkheden van zonnepanelen. We leggen uit hoe zonnepanelen werken, wat de opbrengst is en vertellen meer over de terugverdientijd en mogelijk subsidies. Heeft u na dit webinar nog vragen? Na afloop is er mogelijkheid voor het stellen daarvan. Op deze manier hopen we dat u een goede beslissing kunt maken over de aanschaf van zonnepanelen.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]