Atama Solar Energy

Zonnepanelen
Montage Service

Atama Montage Service

Uw partner in het plaatsen van zonnepanelen

Atama Montage Service is een dynamische, vooruitdenkende organisatie met een focus op zonne-energie montage. Sinds 2008 zijn wij een expert op het gebied van zonnepanelen plaatsen, in opdracht van zowel particulieren als bedrijven. We behoren tot de top 5 installateurs van Nederland.

Atama Montage Service is een installatiebedrijf voor zonnepanelen dat installaties uitvoert voor andere bedrijven. Wij doen alles op het gebied van de montage van zonnepanelen. Partners van Atama Montage Service kunnen bij al hun projecten rekenen op onze kunde. Onze service omvat analyse van de situatie, advies over de montage, projectplanning, hands-on begeleiding en montage door Atama-monteurs op locatie.

Doe de gratis dak check!

Bekijk hoeveel jij met zonnepanelen kunt besparen

Atama Montage Service

Onze meerwaarde, kwaliteit en certificering

Bij Atama hebben we de gehele keten in eigen hand: installatie, advies, inkoop en onderhoud. Hierdoor kunt u van ons topkwaliteit verwachten. Met de beste technieken, hoogwaardige materialen en uitstekend opgeleid personeel bieden wij een kwaliteitsgarantie waarop u steeds kunt vertrouwen.

Onze installateurs zijn intensief getraind op:

  • naleving van de normen voor veiligheid (VCA)
  • kwaliteit en bescherming van het milieu
  • de kwaliteit van de installatie
  • zonnepanelen plaatsen op uiterst professionele wijze
  • productkennis met een duidelijke focus op klanttevredenheid

 

De VCA certificering wordt jaarlijks verlengd zodat wij de hoogste normen kunnen garanderen. Uiteraard voldoet Atama Solar Energy daarnaast aan alle veiligheidsnormen bij de uitvoering van de werkzaamheden en de werkomgeving voor het personeel.

Google reviews

Ik ben zeer tevreden. Professioneel advies en de mannen die de zonnepanelen (uit)gelegd en geïnstalleerd hebben alleen maar lof. Vriendelijk, accuraat en snel werk.Enig klein puntje. Waarom de app voor de zonnepanelen niet direct wordt gegeven van de zonnepanelen.
Dik Atema
Dik Atema
1684397816
Vandaag de zonnepanelen geïnstalleerd. Helaas bleek de geplande kabel route niet te kunnen. Gelukkig had ik een loze groep. Deze kon worden gebruikt. Ook op zolder de installatie keurig afgewerkt. Goed werk geleverd!
martijn gielens
martijn gielens
1683228232
Uitsteken bedrijf met prima service en uitstekende vakmensen. Alles, van offerte tot installatie, is geheel naar wens verlopen.
Bert Molenaar
Bert Molenaar
1678374892
100 % tevreden met alles wat men bij ATAMA heeft gedaan. Van voorbespreking tot en met de aanleg toe. Monteurs waren zeer professioneel en vriendelijk. Alles volgens planning en afspraak. Proficiat ATAMA.
Zeer tevreden over de snelle installatie … echter de after-sales service is beneden de te verwachten maat!Een service aanvraag bleef ruim 3 maanden lang onafgewerkt, en dit ondanks meerdere herhaalde verzoeken!En zo bleef het 3 maanden … maar toen kwam er een adequate actie en is ons probleem naar tevredenheid opgelost! Dank Atema!
Rob van Dijk
Rob van Dijk
1676358780
js_loader