Duurzame energie opwekken

Toepassing zonnepanelen

Energiecentrale op uw dak

Welke toepassingen hebben zonnepanelen?

De toepassing van zonnepanelen om zonne-energie of zonnestroom mee te produceren wordt nu ook in de Noord-Europese landen een betrouwbare, goedkope manier om duurzame energie op te wekken. Zonnepanelen leveren tijdens hun minimale levensduur van 30 jaar veel meer schone energie op dan er aan fossiele energie nodig was om de zonnepanelen te produceren. Een zonnepanelen installatie bespaart dus netto veel CO2. Dit maakt de toepassing van zonnepanelen een goede keuze in de reductie van broeikasgassen en het terugdringen van schade aan het milieu veroorzaakt door het winnen van fossiele brandstoffen.

De meest voorkomende toepassing van zonnepanelen is als energiecentrale op het dak van een bedrijfspand of woning met een rechtstreekse aansluiting op het elektriciteitsnet.

 
Doe de gratis dak check!

Bekijk hoeveel jij met zonnepanelen kunt besparen

Verduurzaming van uw kantoor of woning

Zonnepanelen aangesloten op het elektriciteitsnetwerk

Zonnepanelen die op het elektriciteitsnetwerk worden aangesloten, zijn uitermate geschikt om de stroomvoorziening van kantoorgebouwen en woningen te verduurzamen. Deze zon PV-systemen zijn modulair en kunnen snel en doeltreffend worden geïnstalleerd. Zonnepanelen systemen die op een dak bevestigd worden kennen geen bewegende delen die kunnen slijten, stuk gaan of moeten worden vervangen. Zonnepanelen produceren ook geen geluid of schadelijke uitstoot van verontreinigende gassen. Zonnepanelen staan daarmee garant voor een jarenlange zorgeloze duurzame energie voorziening.

Google reviews

Atama Solar Energy BV
Uitstekend
4.5
Gebaseerd op 265 recensies
beoordeel ons op
We hadden in 2021 al 9 panelen laten leggen dat was top nu er 5 bij laten plaatsen van de eerste mail,de schouw en het plaatsen 5 weken was alles geregeld en klaar top service,communicatie top en de plaatsing top als je een minpunt moet noemen dit keer gingen er 2 dakpannen kapot maar ja dat kan gebeuren.
fantastisch bedrijf!
Nadat Atama 13 jaar geleden al 9 panelen op het westelijke deel van ons dak had gelegd hebben ze twee weken geleden de oostzijde van 8 extra panelen voorzien. Overleg, waarin we aangaven wat we precies wilden, ging wat stroef (3 keer nieuwe offerte moeten laten opstellen, door drie verschillende opstellers, omdat 1 telefonisch slecht bereikbaar was), maar vanaf de planning (Floris?) ging het als een trein. Drie monteurs waren ook behulpzaam en vakkundig, werkten efficiënt, waren vriendelijk en koppelden alles wat ze gingen doen (of gedaan hadden) netjes terug en hebben zelfs (zonder dat ik het ze gevraagd had) onze narcissen in de voortuin laten staan.Vanwege problemen met een verkeerde en defecte aardlekschakelaar wel storingsdienst twee keer moeten bellen, maar die hebben die probleempjes dezelfde dag nog opgelost. Oftewel (voor een veeleisende klant, zoals ik, die weet wat hij wil) toch nog eind goed, al goed. Zeer tevreden met het systeem.Tip: Hoewel er slechts 2 dakpannen vervangen hoefden te worden, misschien in de offerte duidelijk vermelden dat je minimaal 10 reserve dakpannen klaar moet leggen (zelf moet regelen). Dit i.p.v. dit grote aantal pas te vermelden als de opdracht is verstrekt.
Nu voor de tweede keer zonnepanelen laten plaatsen door Atama. De jongens hebben voor een nettere afwerking gekozen dan vooraf besproken, wel iets meer werk voor hen, hier dus een tevreden klant. Thank you🙌
Even moeten wachten maar uitstekend werk geleverd in alle vriendelijkheid! Goede werknemer, komt bekwaam en sympathiek over! Dankjewel Ekkapon!!
js_loader