Duurzame energie opwekken

Toepassing zonnepanelen

Energiecentrale op uw dak

Welke toepassingen hebben zonnepanelen?

De toepassing van zonnepanelen om zonne-energie of zonnestroom mee te produceren wordt nu ook in de Noord-Europese landen een betrouwbare, goedkope manier om duurzame energie op te wekken. Zonnepanelen leveren tijdens hun minimale levensduur van 30 jaar veel meer schone energie op dan er aan fossiele energie nodig was om de zonnepanelen te produceren. Een zonnepanelen installatie bespaart dus netto veel CO2. Dit maakt de toepassing van zonnepanelen een goede keuze in de reductie van broeikasgassen en het terugdringen van schade aan het milieu veroorzaakt door het winnen van fossiele brandstoffen.

De meest voorkomende toepassing van zonnepanelen is als energiecentrale op het dak van een bedrijfspand of woning met een rechtstreekse aansluiting op het elektriciteitsnet.

 
Doe de gratis dak check!

Bekijk hoeveel jij met zonnepanelen kunt besparen

Verduurzaming van uw kantoor of woning

Zonnepanelen aangesloten op het elektriciteitsnetwerk

Zonnepanelen die op het elektriciteitsnetwerk worden aangesloten, zijn uitermate geschikt om de stroomvoorziening van kantoorgebouwen en woningen te verduurzamen. Deze zon PV-systemen zijn modulair en kunnen snel en doeltreffend worden geïnstalleerd. Zonnepanelen systemen die op een dak bevestigd worden kennen geen bewegende delen die kunnen slijten, stuk gaan of moeten worden vervangen. Zonnepanelen produceren ook geen geluid of schadelijke uitstoot van verontreinigende gassen. Zonnepanelen staan daarmee garant voor een jarenlange zorgeloze duurzame energie voorziening.

Google reviews

Het hele proces van offerte tot levering is prima verlopen. Uiterst deskundig en netjes geplaatst zowel op het dak als het leidingenwerk naar en in de meterkast.
Gerard Molleman
Gerard Molleman
13:56 15 Nov 22
Ook de 2de keer uitstekend geholpen door Atama Solar. Alles in overleg, zeer nette monteurs en installatie. Bedrijf is (helaas?) overgenomen, maar hoop dat ze op oude voet door kunnen gaan qua service niveau.Eenige punt is bereikbaarheid, ze krijgen echter ook meer dan 400 aanvragen per dag dus beetje geduld en het komt goed.
Ilja Schmidt
Ilja Schmidt
11:36 14 Nov 22
Reeds van af 2018 op het pannendak een instalatie van Atama Solar werkt perfect!Nu op het platte dak 8 panelen. Mooie matrialen netjes gemonteerd!Plezierige mensen! Top!
Zeer tevreden over de snelle installatie … echter de after-sales service is beneden de te verwachten maat!Een service aanvraag bleef 3 maanden lang onafgewerkt, en dit ondanks meerdere herhaalde verzoeken!En zo bleef het 3 maanden … maar toen kwam er een adequate actie en is ons probleem naar tevredenheid opgelost! Dank Atema!
R.F. van Dijk
R.F. van Dijk
10:02 08 Nov 22
Dawn Oe
Dawn Oe
11:59 06 Nov 22
js_loader