Duurzame energie opwekken

Toepassing zonnepanelen

Energiecentrale op uw dak

Welke toepassingen hebben zonnepanelen?

De toepassing van zonnepanelen om zonne-energie of zonnestroom mee te produceren wordt nu ook in de Noord-Europese landen een betrouwbare, goedkope manier om duurzame energie op te wekken. Zonnepanelen leveren tijdens hun minimale levensduur van 30 jaar veel meer schone energie op dan er aan fossiele energie nodig was om de zonnepanelen te produceren. Een zonnepanelen installatie bespaart dus netto veel CO2. Dit maakt de toepassing van zonnepanelen een goede keuze in de reductie van broeikasgassen en het terugdringen van schade aan het milieu veroorzaakt door het winnen van fossiele brandstoffen.

De meest voorkomende toepassing van zonnepanelen is als energiecentrale op het dak van een bedrijfspand of woning met een rechtstreekse aansluiting op het elektriciteitsnet.

 
Doe de gratis dak check!

Bekijk hoeveel jij met zonnepanelen kunt besparen

Verduurzaming van uw kantoor of woning

Zonnepanelen aangesloten op het elektriciteitsnetwerk

Zonnepanelen die op het elektriciteitsnetwerk worden aangesloten, zijn uitermate geschikt om de stroomvoorziening van kantoorgebouwen en woningen te verduurzamen. Deze zon PV-systemen zijn modulair en kunnen snel en doeltreffend worden geïnstalleerd. Zonnepanelen systemen die op een dak bevestigd worden kennen geen bewegende delen die kunnen slijten, stuk gaan of moeten worden vervangen. Zonnepanelen produceren ook geen geluid of schadelijke uitstoot van verontreinigende gassen. Zonnepanelen staan daarmee garant voor een jarenlange zorgeloze duurzame energie voorziening.

Google reviews

Vandaag zijn de zonnepanelen geplaatst.Ze waren netjes op tijd.Er werd voor die tijd, netjes contact opgenomen.Er kwam nog halverwege controle.Maar toch een minpuntje, aangaande de vele kapotte dakpannen.Ongeveer 10 stuks, waaronder ook een nokpan, die speciaal gemaakt moet worden.Dit was naar ons idee niet nodig geweest, om zoveel pannen kapot te maken.We hadden er 5 op voorraad.De rest bij de buren bijgehaald.En nu wachten, tot die speciale nokpan gemaakt wordt.Ze kunnen naar mijn idee, de hoekjes er ook afzagen met een klein haakse slijper, of zoiets.En niet eraf slaan.Een pluspunt.Ze komen de dakpannen er ook weer opleggen, nadat ze gemaakt zijn door HCI in Elst.Buiten dat, ze liggen op dak, gelukkig.PSDe service die ze gaven, om het dak toch tijdelijk dicht te leggen, is top verlopen.Goede service.Dat mag gezegd worden.
Vandaag zijn de zonnepanelen geplaatst. Vanaf de vrijblijvende offerte tot en met vandaag is alles prima verlopen. Ik ben ook zeer tevreden over de monteurs.Nu de zon nog. Dan is het plaatje compleet.
Ans Venhorst
Ans Venhorst
1697117751
Prima service, professioneel bedrijf. Monteurs waren vriendelijk en behulpzaam, ook de leidingen naar de meterkast snel en vakkundig gelegd (weggewerkt) en geen enkele pan gesneuveld.
Paul Maessen
Paul Maessen
1696426096
Dit heb ik vlak na de installatie (in 2019) aan Atama gestuurd:De panelen liggen er nu een weekje op en we hebben al aardig wat stroom geproduceerd. Op zonnige tijden levert het systeem ruim 7 KWatt, dus dat is mooi. Totaal al meer dan 180 KWh!!!Voor de grap een paar dingen. Lees het maar met een Achterhoeks / Twents accent…In het begin dacht ik:· Atama niet te duur wordt…..Maar jullie brachten een nette offerte uit.Daarna dacht ik:· Atama niet te lang duurt….Maar jullie gingen al vrij snel aan de gang.Toen de mannen het dak op gingen dacht ik:· Atama goed geet…..Maar jullie hadden een goede veiligheidscheck en –maatregelen.Tijdens het werk dacht ik:· Atama geen pannen kapot goan…..Maar er is geen enkele pan gesneuveld.Als laatste dacht ik:· Atama veul stroom oplevert…En dat blijkt!!!Vooralsnog dus erg tevreden over jullie werk. Ga zo door!! Bedank de mannen maar namens ons. Chapeau ook voor Ali, die al perfect Nederlands spreekt!!
Hans Vos
Hans Vos
1693913863
Bij ons zonnen panelen gelegd en meterkast vernieuwd.De man die de schouw kwam doen heel vriendelijk en mee denkend.Monteurs zijn een voorbeeld voor andere bedrijven, werken snel en netjes en daarbij zijn ze zeer vriendelijk en beleefd .Uitstekend bedrijf .
js_loader