De toekomst van duurzame energie

Marktontwikkeling
zonne-energie

Zonne-energie

Een rendabele oplossing

Wanneer we kijken naar de meest rendabele oplossingen voor duurzame decentrale energievoorziening is zonne-energie de beste keuze in vergelijking met de rendementen van windenergie en biomassa.

De belangrijkste redenen zijn:

  • Dakmontage biedt de mogelijkheid om direct daar energie te leveren waar het nodig is.
  • Door het gebruik van bestaande ruimte (daken) hoeft er geen schaarse ruimte (bijv. grond) te worden aangesproken.
  • Steeds verder afnemende kosten van zon PV-systemen.
  • Relatief lage onderhoudskosten
  • Indien 40% van de Nederlandse daken wordt voorzien van zonnepanelen kan er voldoende energie worden opgewekt om heel Nederland van stroom te voorzien. Zonnepanelen voorzien momenteel 1% van de Nederlandse elektriciteitsmarkt van energie.
 
Om 20% van de elektriciteitsbehoefte in 2020 uit groene energiebronnen te halen, moet het aandeel duurzame energie uit zonnepanelen groeien naar 12% van het totale elektriciteitsverbruik in het jaar 2020.

Bekijk ook: Zonnepaneel prijzen voor de prijsontwikkeling van zonnepanelen.

Doe de gratis dak check!

Bekijk hoeveel jij met zonnepanelen kunt besparen

Google reviews

Het hele proces van offerte tot levering is prima verlopen. Uiterst deskundig en netjes geplaatst zowel op het dak als het leidingenwerk naar en in de meterkast.
Gerard Molleman
Gerard Molleman
13:56 15 Nov 22
Ook de 2de keer uitstekend geholpen door Atama Solar. Alles in overleg, zeer nette monteurs en installatie. Bedrijf is (helaas?) overgenomen, maar hoop dat ze op oude voet door kunnen gaan qua service niveau.Eenige punt is bereikbaarheid, ze krijgen echter ook meer dan 400 aanvragen per dag dus beetje geduld en het komt goed.
Ilja Schmidt
Ilja Schmidt
11:36 14 Nov 22
Reeds van af 2018 op het pannendak een instalatie van Atama Solar werkt perfect!Nu op het platte dak 8 panelen. Mooie matrialen netjes gemonteerd!Plezierige mensen! Top!
Zeer tevreden over de snelle installatie … echter de after-sales service is beneden de te verwachten maat!Een service aanvraag bleef 3 maanden lang onafgewerkt, en dit ondanks meerdere herhaalde verzoeken!En zo bleef het 3 maanden … maar toen kwam er een adequate actie en is ons probleem naar tevredenheid opgelost! Dank Atema!
R.F. van Dijk
R.F. van Dijk
10:02 08 Nov 22
Dawn Oe
Dawn Oe
11:59 06 Nov 22
js_loader