Vakkundig en veilig

Zonnepanelen monteren

Flinke onderneming

Zonnepanelen monteren

Zonnepanelen monteren en installeren is een flinke onderneming. Zonnepanelen zijn kwetsbare apparaten. Bij verkeerde behandeling is de kans op schade groot.

 
 
Doe de gratis dak check!

Bekijk hoeveel jij met zonnepanelen kunt besparen

Installateurs van Atama

Getrainde en vakbekwame installateurs

Plaatsing van de panelen dient te gebeuren door vakbekwame installateurs. Al onze installateurs zijn daarom intensief getraind op het volgende:

  • naleving van de normen voor veiligheid (VCA)
  • kwaliteit en bescherming van het milieu
  • de kwaliteit van de installatie
  • productkennis
  • focus op klanttevredenheid

 

Daarnaast voldoet Atama Solar Energy aan alle veiligheidsnormen voor de uitvoer van de werkzaamheden in de werkomgeving van het personeel. Bij Atama Solar Energy bent u verzekerd van vakmanschap. Neem met uw zonnepanelen installatie uw Energie in eigen Hand!

 
Optimaal benut

Maximaal rendement

Het is van groot belang dat de zonnepanelen nauwkeurig geplaatst worden om een maximaal rendement te garanderen. Niet alleen is de oriëntatie (bij voorkeur op het zuiden) belangrijk, maar ook voor de hellingshoek waaronder ze geplaatst worden zijn optimale waarden berekend.

Google reviews

Atama Solar Energy BV
Uitstekend
4.5
Gebaseerd op 265 recensies
beoordeel ons op
fantastisch bedrijf!
Nadat Atama 13 jaar geleden al 9 panelen op het westelijke deel van ons dak had gelegd hebben ze twee weken geleden de oostzijde van 8 extra panelen voorzien. Overleg, waarin we aangaven wat we precies wilden, ging wat stroef (3 keer nieuwe offerte moeten laten opstellen, door drie verschillende opstellers, omdat 1 telefonisch slecht bereikbaar was), maar vanaf de planning (Floris?) ging het als een trein. Drie monteurs waren ook behulpzaam en vakkundig, werkten efficiënt, waren vriendelijk en koppelden alles wat ze gingen doen (of gedaan hadden) netjes terug en hebben zelfs (zonder dat ik het ze gevraagd had) onze narcissen in de voortuin laten staan.Vanwege problemen met een verkeerde en defecte aardlekschakelaar wel storingsdienst twee keer moeten bellen, maar die hebben die probleempjes dezelfde dag nog opgelost. Oftewel (voor een veeleisende klant, zoals ik, die weet wat hij wil) toch nog eind goed, al goed. Zeer tevreden met het systeem.Tip: Hoewel er slechts 2 dakpannen vervangen hoefden te worden, misschien in de offerte duidelijk vermelden dat je minimaal 10 reserve dakpannen klaar moet leggen (zelf moet regelen). Dit i.p.v. dit grote aantal pas te vermelden als de opdracht is verstrekt.
Nu voor de tweede keer zonnepanelen laten plaatsen door Atama. De jongens hebben voor een nettere afwerking gekozen dan vooraf besproken, wel iets meer werk voor hen, hier dus een tevreden klant. Thank you🙌
Even moeten wachten maar uitstekend werk geleverd in alle vriendelijkheid! Goede werknemer, komt bekwaam en sympathiek over! Dankjewel Ekkapon!!
Zowel bij het opstellen van de offerte als bij het leggen van de panelen keurig geholpen en goed bereikbaar. Alle 8 panelen vervolgens perfect gemonteerd. Vriendelijk, kundig en zorgvuldig personeel. Aanbeveling meer dan waard.
js_loader