Vakkundig en veilig

Zonnepanelen monteren

Flinke onderneming

Zonnepanelen monteren

Zonnepanelen monteren en installeren is een flinke onderneming. Zonnepanelen zijn kwetsbare apparaten. Bij verkeerde behandeling is de kans op schade groot.

 
 
Doe de gratis dak check!

Bekijk hoeveel jij met zonnepanelen kunt besparen

Installateurs van Atama

Getrainde en vakbekwame installateurs

Plaatsing van de panelen dient te gebeuren door vakbekwame installateurs. Al onze installateurs zijn daarom intensief getraind op het volgende:

  • naleving van de normen voor veiligheid (VCA)
  • kwaliteit en bescherming van het milieu
  • de kwaliteit van de installatie
  • productkennis
  • focus op klanttevredenheid

 

Daarnaast voldoet Atama Solar Energy aan alle veiligheidsnormen voor de uitvoer van de werkzaamheden in de werkomgeving van het personeel. Bij Atama Solar Energy bent u verzekerd van vakmanschap. Neem met uw zonnepanelen installatie uw Energie in eigen Hand!

 
Optimaal benut

Maximaal rendement

Het is van groot belang dat de zonnepanelen nauwkeurig geplaatst worden om een maximaal rendement te garanderen. Niet alleen is de oriëntatie (bij voorkeur op het zuiden) belangrijk, maar ook voor de hellingshoek waaronder ze geplaatst worden zijn optimale waarden berekend.

Google reviews

Het hele proces van offerte tot levering is prima verlopen. Uiterst deskundig en netjes geplaatst zowel op het dak als het leidingenwerk naar en in de meterkast.
Gerard Molleman
Gerard Molleman
13:56 15 Nov 22
Ook de 2de keer uitstekend geholpen door Atama Solar. Alles in overleg, zeer nette monteurs en installatie. Bedrijf is (helaas?) overgenomen, maar hoop dat ze op oude voet door kunnen gaan qua service niveau.Eenige punt is bereikbaarheid, ze krijgen echter ook meer dan 400 aanvragen per dag dus beetje geduld en het komt goed.
Ilja Schmidt
Ilja Schmidt
11:36 14 Nov 22
Reeds van af 2018 op het pannendak een instalatie van Atama Solar werkt perfect!Nu op het platte dak 8 panelen. Mooie matrialen netjes gemonteerd!Plezierige mensen! Top!
Zeer tevreden over de snelle installatie … echter de after-sales service is beneden de te verwachten maat!Een service aanvraag bleef 3 maanden lang onafgewerkt, en dit ondanks meerdere herhaalde verzoeken!En zo bleef het 3 maanden … maar toen kwam er een adequate actie en is ons probleem naar tevredenheid opgelost! Dank Atema!
R.F. van Dijk
R.F. van Dijk
10:02 08 Nov 22
Dawn Oe
Dawn Oe
11:59 06 Nov 22
js_loader