Een voordelige oplossing

Duurzaamheids­lening
bij Atama Solar Energy

Lening voor zonnepanelen of een laadpaal

Duurzaamheids­lening bij Atama Solar Energy

Wilt u ook graag bijdragen aan een duurzame samenleving, maar heeft u hier niet in één keer een groot bedrag voor klaar staan? Dan bieden wij u de oplossing aan. U kunt namelijk vanaf nu ook een duurzaamheidslening afsluiten voor de aanschaf van zonnepanelen of een laadpaal.

 
Doe de gratis dak check!

Bekijk hoeveel jij met zonnepanelen kunt besparen

Hoe het werkt

Duurzaamheids­lening afsluiten

Wanneer u een duurzaamheidslening afsluit voor zonnepanelen of een laadpaal, betaalt u hier maandelijks een X-bedrag voor. Deze kosten worden gedekt door de opbrengsten van de besparing op uw energierekening. Het bedrag dat betaald moet worden voor de zonnepanelen is namelijk lager dan de kosten van de energie die u op dit moment verbruikt.

Belangrijk is dat u eerst een offerte opvraagt en hierna een aanvraag doet voor de lening. De reden hiervoor is dat alleen het bedrag voor de ontvangen offerte gefinancierd kan worden. U mag dus alleen het bedrag lenen wat voor de verduurzaming is. De looptijd bedraagt maximaal 120 maanden (10 jaar) en minimaal 24 maanden (2jaar). U bent vrij om te bepalen welke looptijd u aangaat en u kunt tussentijds boete vrij aflossen. Het minimale te lenen bedrag bedraagt €2.500,- met een vast rente bedrag van 3,9%.

Uw eigendom

Ondanks dat u het bedrag leent, worden de zonnepanelen wel gelijk uw eigendom. Het voordeel hiervan is dat ook bij het lenen de BTW voor u teruggevraagd kan worden. Dit bedrag kunt u dus gelijk boete vrij weer aflossen of hoeft u niet te lenen als u het zelf voorschiet.

Onder aan de streep is de financiering met eigen middelen altijd het goedkoopst. Dit heeft te maken met het vaste rentepercentage van 3.9% dat gevraagd wordt over het geleende bedrag.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Vraag vrijblijvend een offerte op of bereken hieronder wat de kosten zullen zijn van de lening.

Benieuwd hoeveel u kunt lenen?

Lening berekenen

Google reviews

Dit heb ik vlak na de installatie (in 2019) aan Atama gestuurd:De panelen liggen er nu een weekje op en we hebben al aardig wat stroom geproduceerd. Op zonnige tijden levert het systeem ruim 7 KWatt, dus dat is mooi. Totaal al meer dan 180 KWh!!!Voor de grap een paar dingen. Lees het maar met een Achterhoeks / Twents accent…In het begin dacht ik:· Atama niet te duur wordt…..Maar jullie brachten een nette offerte uit.Daarna dacht ik:· Atama niet te lang duurt….Maar jullie gingen al vrij snel aan de gang.Toen de mannen het dak op gingen dacht ik:· Atama goed geet…..Maar jullie hadden een goede veiligheidscheck en –maatregelen.Tijdens het werk dacht ik:· Atama geen pannen kapot goan…..Maar er is geen enkele pan gesneuveld.Als laatste dacht ik:· Atama veul stroom oplevert…En dat blijkt!!!Vooralsnog dus erg tevreden over jullie werk. Ga zo door!! Bedank de mannen maar namens ons. Chapeau ook voor Ali, die al perfect Nederlands spreekt!!
Hans Vos
Hans Vos
1693913863
Bij ons zonnen panelen gelegd en meterkast vernieuwd.De man die de schouw kwam doen heel vriendelijk en mee denkend.Monteurs zijn een voorbeeld voor andere bedrijven, werken snel en netjes en daarbij zijn ze zeer vriendelijk en beleefd .Uitstekend bedrijf .
uitbreiding op bestaande installatie van Atama op uitstekende wijze uitgevoerd. Gemaakte afspraken heel correct nagekomen. Goede uitleg over de voor- en nadelen van de uitbreiding gekregen. App direct aangepast. Als er al een minpunt zou moeten zijn is dat de levertijd van 6 maanden maar daar kan Atama ook niets aan doen.
Wilma Vos
Wilma Vos
1689860057
Ik ben zeer tevreden. Professioneel advies en de mannen die de zonnepanelen (uit)gelegd en geïnstalleerd hebben alleen maar lof. Vriendelijk, accuraat en snel werk.Enig klein puntje. Waarom de app voor de zonnepanelen niet direct wordt gegeven van de zonnepanelen.
Dik Atema
Dik Atema
1684397816
Vandaag de zonnepanelen geïnstalleerd. Helaas bleek de geplande kabel route niet te kunnen. Gelukkig had ik een loze groep. Deze kon worden gebruikt. Ook op zolder de installatie keurig afgewerkt. Goed werk geleverd!
martijn gielens
martijn gielens
1683228232
js_loader