Atama Solar Energy

Eenvoudig BTW zonnepanelen
terug ontvangen

BTW teruggave voor particulieren

100% voordeel zonder zorgen

Het Europese Hof bepaalde onlangs dat particulieren alle BTW op zonnepanelen terugkrijgen van de Belastingdienst. Bij ontvangst van uw aanmelding, controleren wij kosteloos of u een teruggaaf krijgt. Ook beoordelen wij of wij kunnen regelen dat u geen BTW hoeft te betalen over de energie die u opwekt.

Om de zonnepanelen BTW terug te krijgen, dient u als BTW ondernemer geregistreerd te worden bij de Belastingdienst. Ook moet u aan bepaalde eisen voldoen, zoals het indienen van BTW- aangiften en het voeren van een administratie. Tot slot moet u zonnepanelen BTW betalen over alle stroom die u opwekt. U kunt zelf uw teruggaaf regelen en aan de eisen van de Belastingdienst voldoen. Het is makkelijker en goedkoper om het door Atama te laten regelen. Atama neemt graag de hele procedure over en regelt dat u aan alle eisen van de Belastingdienst voldoet. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u geen BTW betaalt over de stroom die opgewekt wordt.

Doe de gratis dak check!

Bekijk hoeveel jij met zonnepanelen kunt besparen

BTW zonnepanelen teruggave

Wat doen wij voor u?

Onze gespecialiseerde belastingadviseurs vragen namens u alle BTW op de aankoop en installatie van uw zonnepanelen terug. Tot slot doen wij, in overleg met de Belastingdienst, een beroep op goedkeuringen zodat u geen BTW hoeft te betalen over de opgewekte energie. De Belastingdienst stort intussen, binnen 1-3 maanden na het verzoek, de volledige BTW terug op uw bankrekening. Tenslotte melden wij u bij de Belastingdienst weer af als BTW ondernemer zodat u verder niet meer wordt ‘lastig gevallen’ door de Belastingdienst.

Wij verzorgen de zonnepanelen BTW teruggave gratis!

Google reviews

Het hele proces van offerte tot levering is prima verlopen. Uiterst deskundig en netjes geplaatst zowel op het dak als het leidingenwerk naar en in de meterkast.
Gerard Molleman
Gerard Molleman
13:56 15 Nov 22
Ook de 2de keer uitstekend geholpen door Atama Solar. Alles in overleg, zeer nette monteurs en installatie. Bedrijf is (helaas?) overgenomen, maar hoop dat ze op oude voet door kunnen gaan qua service niveau.Eenige punt is bereikbaarheid, ze krijgen echter ook meer dan 400 aanvragen per dag dus beetje geduld en het komt goed.
Ilja Schmidt
Ilja Schmidt
11:36 14 Nov 22
Reeds van af 2018 op het pannendak een instalatie van Atama Solar werkt perfect!Nu op het platte dak 8 panelen. Mooie matrialen netjes gemonteerd!Plezierige mensen! Top!
Zeer tevreden over de snelle installatie … echter de after-sales service is beneden de te verwachten maat!Een service aanvraag bleef 3 maanden lang onafgewerkt, en dit ondanks meerdere herhaalde verzoeken!En zo bleef het 3 maanden … maar toen kwam er een adequate actie en is ons probleem naar tevredenheid opgelost! Dank Atema!
R.F. van Dijk
R.F. van Dijk
10:02 08 Nov 22
Dawn Oe
Dawn Oe
11:59 06 Nov 22
js_loader