Atama Solar Energy

Partnership

One stop shop

Partnership met Atama: een gezamenlijke toekomst!

Partners van Atama Solar Energy kunnen bij al hun grote projecten rekenen op onze hulp. Onze service omvat analyse van de situatie, advies over de zonnepanelen installatie, projectplanning en hands-on begeleiding en installatie door Atama-monteurs op locatie.

We leveren daarbij ondersteuning bij ontwikkeling, garanderen tijdige oplevering van onderdelen en blijven zelfs betrokken bij after sales service en controle.

Profiteer van de topkwaliteit van onze Atama organisatie:

“One stop shop”, lage inkoopprijs, totaaloplossingen, know how en advies.

Betrouwbaarheid

Zonnekeur Installateur

In een groeiende markt met een groeiend aantal aanbieders van zonnepanelen neemt ook de vraag naar betrouwbaarheid en kwaliteit toe. In 2013 is het keurmerk Zonnekeur Installateur in het leven geroepen om kennis en kunnen op het gebied van zonnestroom te kunnen waarborgen en aantonen. Atama Solar Energy mag zich sinds november 2013 bezitter van dit enige onafhankelijke keurmerk voor installateurs van zonne-energie noemen. Dit betekent dat Atama betrouwbaar is, duurzame kwaliteit levert en voldoende ervaring heeft om goed te kunnen adviseren.

Wanneer u zonnepanelen bij Atama aanschaft, kunt u er dus vanuit gaan dat de diensten en producten die Atama aanbiedt voldoen aan de vereiste kwaliteit.  Met regelmaat wordt er getoetst of Atama nog steeds voldoet aan de beoordelingsrichtlijnen. Zo blijft kwaliteit en kunde gewaarborgd en kunt u op Atama blijven vertrouwen.