Atama Solar Energy

Is mijn bedrijf geschikt
voor zonnepanelen?

Voldoet uw dak aan de eisen?

Zonnepanelen op uw dak

Zonnepanelen leveren elke dag en elk jaargetijde rendement op. Ze leveren ook energie als het bewolkt is en de zon niet schijnt. Met zonnepanelen wekt u uw eigen groene stroom op uit zon- en daglicht.

Atama Solar Energy heeft de afgelopen jaren meer dan 4.000 projecten succesvol gerealiseerd, zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Dankzij ons totaalconcept en onze expertise kunnen wij u de meest rendabele oplossing aanbieden. Betrouwbaar in maatwerk van begin tot einde.

Ontdek hieronder in onze checklist of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen. Als 3 of meer punten op uw bedrijf van toepassing zijn, dan is uw dak geschikt voor zonnepanelen.

Doe de gratis dak check!

Bekijk hoeveel jij met zonnepanelen kunt besparen

Bedrijven

Financiering zonnepanelen

Als u een geschikt dak heeft, maar u wilt niet zelf investeren in een zonnesysteem, dan kunt u overwegen een financiering aan te vragen of uw dak ter beschikking te stellen aan een initiatief van derden. Er zijn steeds meer initiatieven (o.a. zonne-coöperaties) die geïnteresseerd kunnen zijn in uw dak en mogelijk ook een huurvergoeding willen betalen voor het gebruik ervan.

Wilt u weten welke investering benodigd is of bent u benieuwd naar de diverse financiering mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op. We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek.

Bezoek ook onze showroom zonnepanelen. Nijverheidsweg 35, 6662 NG te Elst. Tel nr: 088-2973400.

Google reviews

Uitsteken bedrijf met prima service en uitstekende vakmensen. Alles, van offerte tot installatie, is geheel naar wens verlopen.
Bert Molenaar
Bert Molenaar
15:14 09 Mar 23
100 % tevreden met alles wat men bij ATAMA heeft gedaan. Van voorbespreking tot en met de aanleg toe. Monteurs waren zeer professioneel en vriendelijk. Alles volgens planning en afspraak. Proficiat ATAMA.
Jean Pierre Portier
Jean Pierre Portier
10:10 14 Feb 23
Zeer tevreden over de snelle installatie … echter de after-sales service is beneden de te verwachten maat!Een service aanvraag bleef ruim 3 maanden lang onafgewerkt, en dit ondanks meerdere herhaalde verzoeken!En zo bleef het 3 maanden … maar toen kwam er een adequate actie en is ons probleem naar tevredenheid opgelost! Dank Atema!
Rob van Dijk
Rob van Dijk
07:13 14 Feb 23
Net bedrijf, goede communicatie. Vakmensen.
Judith
Judith
18:52 21 Dec 22
Het hele proces van offerte tot levering is prima verlopen. Uiterst deskundig en netjes geplaatst zowel op het dak als het leidingenwerk naar en in de meterkast.
Gerard Molleman
Gerard Molleman
13:56 15 Nov 22
js_loader