Atama Solar Energy

Zonnepanelen voor
gemeenten en provincies

Streeft u als gemeente of provincie naar een duurzame omgeving? Zonnepanelen voor gemeenten en provincies passen goed bij dit streven en kunnen daarnaast zorgen voor kostenbesparingen.

In de afgelopen jaren hebben wij voor meerdere gemeenten zonnepanelen projecten met succes afgerond. Deze projecten lopen uiteen, van zonnepanelen voor gemeenten op een zwembad, sporthal, bezoekerscentra, gemeentehuizen, nieuwbouw projecten en andere realisaties binnen gemeenten.

Kijk op de energiesubsidiewijzer of er subsidie regelingen bij u in de regio zijn.

Doe de gratis dak check!

Bekijk hoeveel jij met zonnepanelen kunt besparen

Gemeenten en provincies

Atama, uw partner in zonnepanelen

Ontzorgen is een woord dat voor Atama centraal staat als het gaat om samenwerking met woningcorporaties; wij nemen hen dingen uit handen. Wij beseffen ons dat advies en voorlichting hierbij van onschatbare waarde zijn.

Atama Solar Energy is een betrouwbare en gedegen partner in zon-PV. Als één van de eerste zonnepanelen installateurs in Nederland hebben we een schat aan ervaring in het realiseren van zonnestroomprojecten bij diverse overheidsinstellingen:

  • Uw zonne-energie project wordt vakkundig en op maat ontworpen, waarbij hoog rendement van de installatie hand in hand gaat met de esthetiek van de woning
  • Een deskundig en professioneel team, dat is getraind voor uw opdracht begeleidt u.
  • De projectbegeleiding is praktijkgericht met  periodiek overleg en snelle terugkoppeling
  • We bieden u een transparante prijsstelling en heldere afspraken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak
  • Uitstekende referenties in het professioneel begeleiden van zon-pv projecten voor corporaties
Gemeenten en provincies

Aanvraag adviesgesprek

Wilt u weten of uw gemeentelijk vastgoed geschikt is voor zonnepanelen voor gemeenten? Neemt u dan contact met ons op. We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek.

Google reviews

Uitsteken bedrijf met prima service en uitstekende vakmensen. Alles, van offerte tot installatie, is geheel naar wens verlopen.
Bert Molenaar
Bert Molenaar
15:14 09 Mar 23
100 % tevreden met alles wat men bij ATAMA heeft gedaan. Van voorbespreking tot en met de aanleg toe. Monteurs waren zeer professioneel en vriendelijk. Alles volgens planning en afspraak. Proficiat ATAMA.
Jean Pierre Portier
Jean Pierre Portier
10:10 14 Feb 23
Zeer tevreden over de snelle installatie … echter de after-sales service is beneden de te verwachten maat!Een service aanvraag bleef ruim 3 maanden lang onafgewerkt, en dit ondanks meerdere herhaalde verzoeken!En zo bleef het 3 maanden … maar toen kwam er een adequate actie en is ons probleem naar tevredenheid opgelost! Dank Atema!
Rob van Dijk
Rob van Dijk
07:13 14 Feb 23
Net bedrijf, goede communicatie. Vakmensen.
Judith
Judith
18:52 21 Dec 22
Het hele proces van offerte tot levering is prima verlopen. Uiterst deskundig en netjes geplaatst zowel op het dak als het leidingenwerk naar en in de meterkast.
Gerard Molleman
Gerard Molleman
13:56 15 Nov 22
js_loader