Atama Solar Energy

Zonnepanelen
Montage Service

Atama Solar Energy

Investeer in de toekomst

Een grootschalig zonnepanelen project is een aantrekkelijke investering, zowel ecologisch als economisch.

In deze groeiende markt met een groeiend aantal aanbieders van zonnepanelen neemt ook de vraag naar betrouwbaarheid en kwaliteit toe. Atama Solar Energy mag zich sinds november 2013 bezitter van Zonnekeur Installateur noemen, het enige onafhankelijke keurmerk voor installateurs van zonne-energie. Dit betekent dat Atama betrouwbaar is, duurzame kwaliteit levert en voldoende ervaring heeft om goed te kunnen adviseren bij uw zonnepanelen project.

Doe de gratis dak check!

Bekijk hoeveel jij met zonnepanelen kunt besparen

Atama Solar Energy

Atama Solar Energy is één van de grootste installateurs van zonnepanelen systemen voor particulieren in Nederland. Omdat wij gedurende ons 10-jarige bestaan alle jaren gezond hebben gedraaid, is ons bedrijf als één van de weinige bedrijven in deze branche ‘bankable’ en mede daarom een betrouwbare partner voor uw financier.

Daarom Atama:

  • Wij zijn uw betrouwbare partner en hebben reeds vele referenties in het professioneel begeleiden van projecten.
  • Wij werken met korte lijnen. Daardoor zijn we flexibel, efficiënt en voordelig.
  • We bieden u transparante prijzen en heldere afspraken. U weet waar u aan toe bent.
  • U krijgt deskundige, praktijkgerichte projectbegeleiding met periodiek overleg.
  • U krijgt een zorgvuldig geselecteerd team professionals dat getraind is voor uw opdracht.

 

Als projectontwikkelaar bent u bij Atama Solar Energy aan het juiste adres.

Google reviews

Het hele proces van offerte tot levering is prima verlopen. Uiterst deskundig en netjes geplaatst zowel op het dak als het leidingenwerk naar en in de meterkast.
Gerard Molleman
Gerard Molleman
13:56 15 Nov 22
Ook de 2de keer uitstekend geholpen door Atama Solar. Alles in overleg, zeer nette monteurs en installatie. Bedrijf is (helaas?) overgenomen, maar hoop dat ze op oude voet door kunnen gaan qua service niveau.Eenige punt is bereikbaarheid, ze krijgen echter ook meer dan 400 aanvragen per dag dus beetje geduld en het komt goed.
Ilja Schmidt
Ilja Schmidt
11:36 14 Nov 22
Reeds van af 2018 op het pannendak een instalatie van Atama Solar werkt perfect!Nu op het platte dak 8 panelen. Mooie matrialen netjes gemonteerd!Plezierige mensen! Top!
Zeer tevreden over de snelle installatie … echter de after-sales service is beneden de te verwachten maat!Een service aanvraag bleef 3 maanden lang onafgewerkt, en dit ondanks meerdere herhaalde verzoeken!En zo bleef het 3 maanden … maar toen kwam er een adequate actie en is ons probleem naar tevredenheid opgelost! Dank Atema!
R.F. van Dijk
R.F. van Dijk
10:02 08 Nov 22
Dawn Oe
Dawn Oe
11:59 06 Nov 22
js_loader