Atama Solar Energy

Service en onderhoud

Onderhoud contract

Atama Solar Energy heeft meer dan 10 jaar ervaring in het technisch onderhouden en reinigen van industriële installaties waaronder PV-systemen. We hebben een goede service.

Speciaal voor de partners van Atama bieden wij een onderhoud contract waarbij wij u als leverancier voor de gehele levensduur van uw zonnepanelen systemen ontzorgen.

De afdeling service & onderhoud van Atama Solar Energy BV heeft de zorg voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud en inspecties bij uw zonnepanelen systemen. Urgente storingen worden direct opgelost. Directeur Allard Dijkstra: “Atama Service & Onderhoud is uiterst servicegericht. We krijgen veel klanten doordat we bekendstaan vanwege het verlenen van een uitstekende service. De klant staat in onze werkwijze altijd centraal. Dat geldt voor onze gehele organisatie. Elk bedrijf heeft een storingsdienst maar wij trachten net iets meer te doen. Wij lossen het direct op.”

Technisch onderhoud voorkomt systeemstoringen en vroegtijdige uitval van (delen van) het systeem. Door een goed uitgedachte reiniging neemt de levensduur van de gebruikte systeemcomponenten als zonnepanelen, omvormer en draagconstructies toe, terwijl het een positieve bijdrage aan de opbrengst levert. Het Service Plan is dusdanig ingericht dat voor iedere systeemconfiguratie een optimaal plan kan worden voorgelegd.
De onderhoudsdienst van Atama Service & Onderhoud draagt zorg voor de preventieve inspecties en reparaties. Op deze wijze wordt het probleem verholpen voordat het echt een probleem wordt. Mocht er zich echter toch een calamiteit voordoen, dan beschikt Atama Service & Onderhoud over een deskundig serviceteam. Dit team verhelpt snel en accuraat storingen aan technische installaties.
Bij Atama Service & Onderhoud kunt u op basis van maatwerk het gewenste onderhoudscontract afsluiten. Van preventief onderhoud op basis van nacalculatie tot aan een ‘all-in-contract’ inclusief storingen en materialen.