Atama Solar Energy

Is mijn bedrijf geschikt
voor zonnepanelen?

Voldoet uw dak aan de eisen?

Zonnepanelen op uw dak

Zonnepanelen leveren elke dag en elk jaargetijde rendement op. Ze leveren ook energie als het bewolkt is en de zon niet schijnt. Met zonnepanelen wekt u uw eigen groene stroom op uit zon- en daglicht.

Atama Solar Energy heeft de afgelopen jaren meer dan 4.000 projecten succesvol gerealiseerd, zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Dankzij ons totaalconcept en onze expertise kunnen wij u de meest rendabele oplossing aanbieden. Betrouwbaar in maatwerk van begin tot einde.

Ontdek hieronder in onze checklist of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen. Als 3 of meer punten op uw bedrijf van toepassing zijn, dan is uw dak geschikt voor zonnepanelen.

Doe de gratis dak check!

Bekijk hoeveel jij met zonnepanelen kunt besparen

Bedrijven

Financiering zonnepanelen

Als u een geschikt dak heeft, maar u wilt niet zelf investeren in een zonnesysteem, dan kunt u overwegen een financiering aan te vragen of uw dak ter beschikking te stellen aan een initiatief van derden. Er zijn steeds meer initiatieven (o.a. zonne-coöperaties) die geïnteresseerd kunnen zijn in uw dak en mogelijk ook een huurvergoeding willen betalen voor het gebruik ervan.

Wilt u weten welke investering benodigd is of bent u benieuwd naar de diverse financiering mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op. We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek.

Bezoek ook onze showroom zonnepanelen. Nijverheidsweg 35, 6662 NG te Elst. Tel nr: 088-2973400.

Google reviews

Dit heb ik vlak na de installatie (in 2019) aan Atama gestuurd:De panelen liggen er nu een weekje op en we hebben al aardig wat stroom geproduceerd. Op zonnige tijden levert het systeem ruim 7 KWatt, dus dat is mooi. Totaal al meer dan 180 KWh!!!Voor de grap een paar dingen. Lees het maar met een Achterhoeks / Twents accent…In het begin dacht ik:· Atama niet te duur wordt…..Maar jullie brachten een nette offerte uit.Daarna dacht ik:· Atama niet te lang duurt….Maar jullie gingen al vrij snel aan de gang.Toen de mannen het dak op gingen dacht ik:· Atama goed geet…..Maar jullie hadden een goede veiligheidscheck en –maatregelen.Tijdens het werk dacht ik:· Atama geen pannen kapot goan…..Maar er is geen enkele pan gesneuveld.Als laatste dacht ik:· Atama veul stroom oplevert…En dat blijkt!!!Vooralsnog dus erg tevreden over jullie werk. Ga zo door!! Bedank de mannen maar namens ons. Chapeau ook voor Ali, die al perfect Nederlands spreekt!!
Hans Vos
Hans Vos
1693913863
Bij ons zonnen panelen gelegd en meterkast vernieuwd.De man die de schouw kwam doen heel vriendelijk en mee denkend.Monteurs zijn een voorbeeld voor andere bedrijven, werken snel en netjes en daarbij zijn ze zeer vriendelijk en beleefd .Uitstekend bedrijf .
uitbreiding op bestaande installatie van Atama op uitstekende wijze uitgevoerd. Gemaakte afspraken heel correct nagekomen. Goede uitleg over de voor- en nadelen van de uitbreiding gekregen. App direct aangepast. Als er al een minpunt zou moeten zijn is dat de levertijd van 6 maanden maar daar kan Atama ook niets aan doen.
Wilma Vos
Wilma Vos
1689860057
Ik ben zeer tevreden. Professioneel advies en de mannen die de zonnepanelen (uit)gelegd en geïnstalleerd hebben alleen maar lof. Vriendelijk, accuraat en snel werk.Enig klein puntje. Waarom de app voor de zonnepanelen niet direct wordt gegeven van de zonnepanelen.
Dik Atema
Dik Atema
1684397816
Vandaag de zonnepanelen geïnstalleerd. Helaas bleek de geplande kabel route niet te kunnen. Gelukkig had ik een loze groep. Deze kon worden gebruikt. Ook op zolder de installatie keurig afgewerkt. Goed werk geleverd!
martijn gielens
martijn gielens
1683228232
js_loader