Atama Solar Energy

Zonnepanelen
Montage Service

Atama Solar Energy

Investeer in de toekomst

Een grootschalig zonnepanelen project is een aantrekkelijke investering, zowel ecologisch als economisch.

In deze groeiende markt met een groeiend aantal aanbieders van zonnepanelen neemt ook de vraag naar betrouwbaarheid en kwaliteit toe. Atama Solar Energy mag zich sinds november 2013 bezitter van Zonnekeur Installateur noemen, het enige onafhankelijke keurmerk voor installateurs van zonne-energie. Dit betekent dat Atama betrouwbaar is, duurzame kwaliteit levert en voldoende ervaring heeft om goed te kunnen adviseren bij uw zonnepanelen project.

Doe de gratis dak check!

Bekijk hoeveel jij met zonnepanelen kunt besparen

Atama Solar Energy

Atama Solar Energy is één van de grootste installateurs van zonnepanelen systemen voor particulieren in Nederland. Omdat wij gedurende ons 10-jarige bestaan alle jaren gezond hebben gedraaid, is ons bedrijf als één van de weinige bedrijven in deze branche ‘bankable’ en mede daarom een betrouwbare partner voor uw financier.

Daarom Atama:

  • Wij zijn uw betrouwbare partner en hebben reeds vele referenties in het professioneel begeleiden van projecten.
  • Wij werken met korte lijnen. Daardoor zijn we flexibel, efficiënt en voordelig.
  • We bieden u transparante prijzen en heldere afspraken. U weet waar u aan toe bent.
  • U krijgt deskundige, praktijkgerichte projectbegeleiding met periodiek overleg.
  • U krijgt een zorgvuldig geselecteerd team professionals dat getraind is voor uw opdracht.

 

Als projectontwikkelaar bent u bij Atama Solar Energy aan het juiste adres.

Google reviews

Dit heb ik vlak na de installatie (in 2019) aan Atama gestuurd:De panelen liggen er nu een weekje op en we hebben al aardig wat stroom geproduceerd. Op zonnige tijden levert het systeem ruim 7 KWatt, dus dat is mooi. Totaal al meer dan 180 KWh!!!Voor de grap een paar dingen. Lees het maar met een Achterhoeks / Twents accent…In het begin dacht ik:· Atama niet te duur wordt…..Maar jullie brachten een nette offerte uit.Daarna dacht ik:· Atama niet te lang duurt….Maar jullie gingen al vrij snel aan de gang.Toen de mannen het dak op gingen dacht ik:· Atama goed geet…..Maar jullie hadden een goede veiligheidscheck en –maatregelen.Tijdens het werk dacht ik:· Atama geen pannen kapot goan…..Maar er is geen enkele pan gesneuveld.Als laatste dacht ik:· Atama veul stroom oplevert…En dat blijkt!!!Vooralsnog dus erg tevreden over jullie werk. Ga zo door!! Bedank de mannen maar namens ons. Chapeau ook voor Ali, die al perfect Nederlands spreekt!!
Hans Vos
Hans Vos
1693913863
Bij ons zonnen panelen gelegd en meterkast vernieuwd.De man die de schouw kwam doen heel vriendelijk en mee denkend.Monteurs zijn een voorbeeld voor andere bedrijven, werken snel en netjes en daarbij zijn ze zeer vriendelijk en beleefd .Uitstekend bedrijf .
uitbreiding op bestaande installatie van Atama op uitstekende wijze uitgevoerd. Gemaakte afspraken heel correct nagekomen. Goede uitleg over de voor- en nadelen van de uitbreiding gekregen. App direct aangepast. Als er al een minpunt zou moeten zijn is dat de levertijd van 6 maanden maar daar kan Atama ook niets aan doen.
Wilma Vos
Wilma Vos
1689860057
Ik ben zeer tevreden. Professioneel advies en de mannen die de zonnepanelen (uit)gelegd en geïnstalleerd hebben alleen maar lof. Vriendelijk, accuraat en snel werk.Enig klein puntje. Waarom de app voor de zonnepanelen niet direct wordt gegeven van de zonnepanelen.
Dik Atema
Dik Atema
1684397816
Vandaag de zonnepanelen geïnstalleerd. Helaas bleek de geplande kabel route niet te kunnen. Gelukkig had ik een loze groep. Deze kon worden gebruikt. Ook op zolder de installatie keurig afgewerkt. Goed werk geleverd!
martijn gielens
martijn gielens
1683228232
js_loader